Det er nemt at skifte til FejerPro, og vi sikrer du er med hele vejen.

18. February 2020 af Kim

Når man skal til at skifte skorstensfejersystem, er det kun naturligt hvis man er lidt nervøs for om det nye system nu også er så nemt at bruge, som det påstås.

Hos FejerData tager vi hånd om alle nye brugere, så vi er sikre på at alle kommer godt i gang med systemet. Ved overgangen til FejerPro inviteres alle medarbejdere der skal arbejde med systemet, til en hel dags kursus i Fredericia.

En opstart på FejerPro foregår på følgende måde:

  • Når man skifter sørger vi for at alt kommer med over. Med andre ord starter man præcis hvor man slap på det gamle system tre dage før skiftet. Det betyder, blandt andet, at man stadig har adgang til tilmeldinger, regninger, arbejdssedler, samt den fulde historik fem år tilbage.
  • Vi bruger altid en hel dag sammen med den nye klient, som introduktion til systemet. Her deltager typisk mester plus kontorpersonel, og ofte også svende fra firmaet.
  • Vores mobilnumre er tilgængelige for alle brugere af FejerPro. Det betyder at man kan få support, også om aftenen og i weekenden. Vi anbefaler dog at man først taler internt om udfordringerne i firmaet, da man derved sikrer en vigtig vidensdeling inden man kontakter supporten.
  • Alle brugere af systemet kan få adgang til en test server, hvor man kan ”lege” med egne test data uden risiko for at lave fejl. Dette er naturligvis en gratis service for alle vore brugere.
  • Vi hjælper med et ”sundhedscheck” af dit kartotek inden skiftet, så overgangen føles som en frisk start.

Se vores videoer:

Hvis du er interesseret i at se lidt af det FejerPro tilbyder, kig ind på vores youtube side:

https://www.youtube.com/fejerpro

Her lægger vi løbende videoer op, der viser lidt af det man kan med systemet.